Tuesday, 20 March 2012

Impianku Tak Tercapai :(

hye. assalamualaikum. hari ni kat sekolah aku happy sangat. haha. nak tau sebab ape? hmm. hajat aku nak bagi 'die' teddy bear telah pon terbagi. sudah satu bulan aku menunggu saat2 tu. hahaha. okay. kelakar. hmmm. dalam happy2 ni ade jugak terselit kekecewaan dalam hati ku ini. aku dengan semangatnye datang untuk selection BOLA BALING, tapi tak dapat. okay. aku sangat2 sedih macam anak kehilangan mak bapak. cehhhh. walau bagimane pon aku kene redha dengan semue tu. hmmm. yang paling menyedihkan lagi aku tak join pon bola baling daripade awal lagi. kay tu sangat-sangatnye menyesal. aku telah merugikan tahun akhir aku kat SMKBBB. kay menyesal. kay bye. assalamualaikum. :(

No comments:

Post a Comment